Thaise ontspannings kruidenmassage

Een massage met kruidnagel, anijs, citroengras, gember, kardemom en pandan in kokosolie

De kruidenmassage is een Oosterse massage. De massage gebeurt met warme bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende of ontspannende eigenschap bezitten.

De aroma’s van de kruiden werken ook helend en ontspannend.
Onze longen en neusslijmvliezen zijn erg gevoelig voor de geuren en etherische invloeden van de kruiden. De kruiden worden net voor bloeitijd geoogst, zodat zij beschikken over hun volle aroma.
Behalve een ontspannende massage heeft deze ook een ontgiftende werking.De warmte van de kruiden en de geuren die de kruiden verspreiden zorgen voor dit dubbele effect.

Elke graad meer dan onze lichaamstemperatuur, verhoogt de stofwisseling met 15 %. De warmte van kruidenolie activeert de doorbloeding en de stofwisseling en zorgt voor soepelere spieren. De helende effecten van de kruiden dringen tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De bloedvaten zetten uit en de huid wordt intenser doorbloed. Schadelijke stoffen worden sneller afgevoerd. De massage stimuleert het lichaam om beter te werken en brengt het tegelijkertijd tot rust. Het lichaam kan na een massage nog uren na tintelen. Van alle massages is kruidenmassage het meest doordringend.

Een kruidenmassage is een ideale massage voor wie gespannen, moe of lusteloos is. Dankzij de kruiden en hun aroma's zal niet alleen het lichaam zich ontspannen, maar zal er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen. De massage biedt hulp in stressvolle momenten omdat ze het lichaam stimuleert en nieuwe energie geeft.

Lamoongai

Landgoed Rhederoord
Parkweg 19
6994 CM De Steeg
kvk: 73133345

Khem Khemanuwong
06-52630780
khem@lamoongai.nl
© Copyright 2018 - Elia Webdesign - All Rights Reserved
whatsapp linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram